Speedade pojkar



Så har ytterligare en helg passerat och vi kan minst sagt säga att hela helgen inklusive denna dag har varit väldigt händelserika dagar. Det är väl lämpligt att börja med fredagen då vi gjorde ett besök till Wachovia Arena i Wilkes-Barre. Där spelades det hockey, Pittsburgh Penguins farmarlag vs. Washington Capitals farmarlag. Storleken på arenan var ungefär i klass med Läkerol Arena dock var match tempot något högre än hemma. En intressant grej var att ena Hershey Bears-spelaren åkte på en ruggig bröstvärmare av en hemma spelare, detta resulterade i att elaka blickar utbyttes vilket ledde till kastade handskar och hjälmar. Det roliga var då att domarna blåste av matchen men stod sedan bara och tittade på, som resten av arenan, när dessa två kämpar gjorde upp om hedern. När de sedan for i isen så gick domarna in och särade på dem. Till vår förvåning fick dessa båda efter ca 10 minuter i snickarboa sedan komma in i matchen igen. Matchen slutade för övrigt med en klar seger för bortalaget Hershey Bears. 

Lördagen for vi ut på en liten utflykt i riktning mot öst (hemåt!) och Orange County Choppers. Där fanns det ett antal läckra bågar att fästa blicken vid samt några plagg att spendera pengar på. Söndagen bjöd på ytterligare en utflykt (billig bensin här) denna gång till Pocono Raceway. Vi åkte ut i ingenstans på landet för att sedan bemötas av en hyffsat stor Nascar arena (fler sittplatser än Nou Camp)... Tyvärr var vi inte tillåtna att åka in i arenan denna dag vilket för oss vidare till måndagen.
Då vi begav oss hemåt på söndagen, lite besvikna faktiskt, bestämde vi oss för att göra ett återbesök på måndagen (idag). Skillnaden idag jämfört med igår var att det idag var öppet att åka in i arenan för att där inne kunna åka en sväng i en Stock Car. Det var självklart ingen tvekan om huruvida vi skulle åka med i en sådan bil eller inte. Som sagt var det Stock Car bilar som förövrigt har ca 600 hp :) Vi är väl båda överens om att det utan tvivel var värt pengarna. Topphastigeheten på raksträckorna var ca 240-250 km/h vilket kanske inte låter alltför maffigt, men det bör då sägas att det inte bromsades in särskilt mycket i kurvorna som uppskattningsvis togs i ca 200+ knyck. En annan sak som var lite roligt var att vice vd:n på banan var svensk så det växlades även några ord på svenska med honom. Sedan for vi nöjda, belåtna och uppspelta som om vi tagit något olämpligt därifrån.

Kan bara rent faktamässigt tala om att vi tankade i 68 liter i bilen och betalade hela ca 266 sek för detta, inte undra på att dom klagar över att bensinen blivit dyr här borta...

Hoppas att alla har det bra!

Med fartglada hälsningar Josef och Martin :)

 

 


Kommentarer
Postat av: Aspen och mogge

stek fan!! vi är hur avundsjuka som hellst! vi gör om det på riks 80 när vi kommer hem! men här kostar hororna 125 kr istället:D slå den du!!

2009-10-14 @ 15:57:57
URL: http://varevi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0