Whiplash

Det har varit händelserika dagar hittills.
Vi har hämtat bilen vi ska låna, det var en ekonomisk bil sa de (motorstorleken var endast 2.5 liter!) 

Josef kör automatväxlad bil = Martin får whiplashskada

Dagens beskrivning kom när vi handlade med Brian och han skulle beskriva läsken Mountain Dew. Den löd som följer- "It's practically like Sprite, on steroids".

Dagens citat kom från en trevlig herre i bubbelpoolen. Det var alltså följande: "A happy life is a happy wife".

Vi körde även basket, höjden på korgen här utanför hotellet är ungefär som hemma, fast plus en leif på höjden. Skulle gärna berätta hur det gick men det har Josef strängt förbjudit. Vi såg även en rolig (maskulin) polisbil - en Dodge Charger. Crap.... Såhär på kvällssidan har vi kikat på amerikansk fotboll på tv och blivit bjuden på diverse gott snack av trevliga amerikanare. Kvällen har även bestått av bad både i bassäng och bubbelpool. Förslag om 10 längder i bassängen varje kväll kom upp som regel, men efter lite betänketid kom vi överens om att 10 minuter i bubbelpoolen också gick bra. Vi kikade in i träningsrummet en sväng pressade någon minut på löpbandet men då blev plötsligt båda mycket hungriga och var då så illa tvungna att förtära lite pizza. typiskt...

Om någon timme är det sovdags. Imorgon väntar första dagen på Sandvik. Hoppas alla har det bra för det har vi.

/Martin och Josef

First day in the US

Nu är vi båda helt slut efter en lååång dag. Resan gick bra (tacka vet jag film och spel på OnDemand-skärmarna). Det enda som var lite jolligt var när vi skulle förbi tullen in i USA, de ville inte släppa in oss först men efter ungefär 20 minuter så gav dom med sig. Eftermiddagen har tillbringats med Brian eftersom han har visat oss runt lite grann. Båda två har nog nu börjat insett hur lång tid 5 veckor egentligen är, som vanligt så är ju vi lite efter, och undrar nu vad vi ska göra alla dessa dagar. Nu ska vi sova :p Klockan är ju halv 9 på kvällen här ;) (Dock säger dygnsrytmen att den är halv 3)

/Josef och Martin 


Det första inlägget!

Nu har vi tydligen skaffat en sån här blogg. Här tänkte vi skriva om mode, vår vardag, intressen samt arkitektur med mera, elleeer......? 
Nej, den här bloggen kommer mer att handla om vårat äventyr i USA. Om ni har tur kanske det även dyker upp en bild eller två. 
Det är nu bara fyra dagar kvar innan vårt äventyr startar. Vi kommer då att styra kosan mot Scranton där vi kommer att spendera fyra veckor med APU på Sandvik där. Den femte veckan hade vi tänkt åka till "The big Apple" och schteka lite.

/Timon och Pumba (Josef och Martin) 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0