Why does everybody laugh when I say that?

Så har tiden nu sprungit iväg sedan vårt senaste inlägg och det börjar väl bli hög tid att uppdatera bloggen. Ännu en händelserik helg har passerat och vi tänkte skriva om några av de saker vi haft för oss dessa dagar. Fredagen var som vanligt till en början en dag på Sandvik men på kvällen fick vi följa med hem till Jim och se hur han bor. Vi hade på förhand fått höra att om vädret inte var alltför busigt kunde vi få prova på att skjuta lite, och det fick vi. Jim började med att presentera de vapen vi skulle få prova på; en .22:as pistol vilket lät som en lämplig kaliber att börja med, sedan en 9mm pistol vilket lät som fullt tillräckligt. När han sedan presenterade den sista pistolen han hade med sig började vi båda att tok-skratta varpå Jim undrade : "Why does everybody laugh when I say that?". Inte så konstigt tyckte vi eftersom det var en .44 Magnum... Det vill säga en redig revolver. Som avslutning efter att vi skjutit med dessa pistoler fick vi skjuta lite shotgun. Måste faktiskt säga att båda två sköt över förväntan, framförallt på lerduvorna då ingen av oss trodde att vi skulle lyckas sänka en enda liten duva men det visade sig att vi båda faktiskt var rätt hyggliga. Båda var nog över 50%-iga. Lyckliga fick vi sedan äta hemlagad middag för första gången på dessa veckor, underbart! Vi kan sammanfatta det som en trevlig och lyckad kväll.
Pistolerna vi sköt med, bör säga att det var kikarsikte på .44 Magnumen också som ni ser :)

Martin pangar :)

Josef pangar :)

På lördagen gjorde vi inget speciellt på dagen men på kvällen åkte vi iväg till en arbetskamrat som hade ett litet party :)

På söndagen tog vi det lugnt på förmiddagen senare på eftermiddagen kom Josefs föräldrar och bror till hotellet vi åkte då och käkade. Efter maten var det bubbelpoolsdags, var ju tvugna att visa Josefs familj var vi hållit hus dessa veckor. Måndagen var vi som vanligt på Sandvik. Detta är nu sista veckan här i Scranton, på lördag styr vi kosan vidare mot The Big Apple. Ska förhoppningsvis uppdatera bloggen fler gånger innan vi åker dit.

Hoppas att alla våra trogna läsare, samt övriga läsare har det bra!

Skjutglada hälsningar från Josef och Martin!


Kommentarer
Postat av: Mor

Ojoj grabbar! "Hockeyboxning, häftig bilåkning och pistoler", vad kommer härnäst..?! Kul att läsa att ni har det bra och att ni roar er. Det var lite info om "partyt" tycker jag... : )



Ha det bra!

2009-10-20 @ 21:13:42
Postat av: Martin

Det vet man aldrig :) Jasså, det tycker du... :p

Ha det bra!

2009-10-20 @ 22:22:11
Postat av: goga

Pistolen med kikarsikte! OMG !

VillhaVillhaVillhaVillhaVillhaVillhaVillha

2009-10-21 @ 11:54:47
URL: http://gogainvadesaustria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0