Whatever

På grund av vissa klagomåål har vi nu besluutat att uppdatera vår blogg. Vi har även fått höra att vi skriver för lite om vad vi egentligen gör (nämner inga namn, Malin).

I vilket fall så flyter det på bra här på andra sidan atlanten. Dagarna spenderas på Sandvik där vi får göra diverse nödvändiga samt onödiga sysslor. Nytt för denna vecka är att vi gjort ett par besök i labbet, till Josefs stora lycka tyckte en av labbsnubbarna om historia (vääldigt intressant tyckte Martin). Vi har faktiskt, trot eller ej, tränat några gånger denna vecka i det lilla gymmet på hotellet. Det vill säga att det har blivit mera träning och mindre bubbelpool, vilket ogillas starkt! Bubbelpoolen som förövrigt till vår besvikelse var avstängd i helgen på grund av underhållsarbete. Vi var lite oroliga ett tag över att vi överansträngt stackarn...

Vi fick också höra en skön kommentar av Jim när han frågade om vi var intresserade av att komma till honom och skjuta lite pang pang någon dag. Josef ställde då följdfrågan om det var gevär eller pistol han menade. Svaret löd: "yeah, whatever". Har efter det även fått höra att han tydligen har ett gäng pickadoller att välja mellan.
Ikväll var vi aktiva och spelade lite basket, efter att vi konstaterat att jag (Martin) borde köpt en trisslott idag föreslog Josef att vi skulle byta till tennis. Hur det gick behöver vi inte tala om, dock var BMW X3.an på parkeringen inte lika exhalterad som Josef över detta. Även solen har sina fläckar... När den fick sig en jäkel av Josef så kallade "smash" rullade Martin runt på backen i skratt medan Josef kommenterade: "Kunde jag inte hittat på en billigare biljävel!". Turligt nog för resans budget var det ingen skada skedd på bilen.

I helgen ska vi försöka att hinna med lite AHL-hockey eftersom Penguins farmarlag spelar en halvtimme härifrån. Josef är dock lite orolig över att näst bästa ligan i USA inte håller samma klass som den näst bästa i Sverige...Vi ska även försöka att hinna med ett besök på Pocono Raceway samt Orange County Choppers (OCC). Får hoppas att planerna går vägen.
Vi kommer självklart att uppdatera er med huruvida helgens planer går som planerat eller inte.

Hoppas att alla har det bra!

Med glada hälsningar Josef och Martin

Kommentarer
Postat av: malin

nej nej, inga namn.... ;p men det funka ju eller hur? ;)

2009-10-09 @ 14:25:48
Postat av: Farzan

Howdee Rednecks! Låter som ni har det bra "over there". Mycket bra skrivet, man skrattar gott åt era olika äventyr. Idag har vi bytt fötter på bilarna då frosthalkan gör sig gällande om mornarna "in the old Sweden". Mycket förvånad kunde jag konstatera att två av Volvons vinterhjul tydligen utvecklat en allergi mot dubb under förra vintern, för däcken har spottat ur sig i stort sätt samtliga dubb. Kan de ha suttit monterade fram i vintras? VET DU NÅGOT OM DETTA JOSEF????

2009-10-10 @ 17:11:43
Postat av: Syster

hej pa er!! de later som om ni har de toppen! jag ar fortfarande starkt avensjuk pa er men jag har de inte sa dumt har heller pa stranden i thailand...

Kommer att aka vidare den 25 okt men om de blir hem eller till bali ar jag inte riktigt hundra pa an men de lutar att de blir nagra dagar i bali oxa innan hemresan borjar.. Skot om er grabbar sa hors vi.. kram

2009-10-12 @ 17:40:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0