New York New York

Dags att uppdatera er där hemma lite om vad två lantisar från Sverige har för sig i New York City. Saker som är avprickade från vår "lista" hittills är: Promenera i Central Park, gå på Times Square, shoppa på Macy's, se Frihetsgudinnan och Ellis Island, kolla på Rangers i Madison Square Garden samt gå på American Museum of National History (för er som sett "Natt på Museet" så ja, vi träffade Dum Dum med flera :D).

Saker som fortfarande återstår är: åka upp i Empire State Building (väntar på en fin dag), besöka Ground Zero, Josef vill även löpa i Central Park samt gå över en bro (Brooklyn Bridge); löpa är jobbigt, broar finns hemma :p. Jaja, vi får väl se hur det blir... Utöver detta är väl det enda vi vet att vi på lördag ska försöka ta oss ur detta land. Kan ju även berätta att tempot här i staden är ungefär detsamma som centrum i Fors eller Järvsö, eller? Invånar antalet i New York City är ungefär samma som i hela Sverige, dock ska man räkna med ett par turister på dessa 9 miljoner här i "Det Stora Äpplet".

Vi kan väl inte direkt jämföra det hostel vi bor på nu med vårt tidigare hotell... Bör även nämna att det första som hände var att de skrämde skiten ur oss. Nu tänker ni säkert på massa läskiga saker och varelser men det var värre ändå! När vi öppnade dörren till det rum vi fick först stog där, håll i er, en liten dubbelsäng! Ja, vi vet, vi tyckte också det var förfärligt. Så vi var på två röda nere hos "receptionisten" och förklarade att vi båda skulle sova, förstående gav han då oss ett rum med våningssäng. Rummet som inte är direkt mer än en våningssäng men det duger att sova där.

Allt är bra här borta i alla fall. Hoppas att alla där hemma har det bra!

Med storslagna hälsningar Martin och Josef

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0