First day in the US

Nu är vi båda helt slut efter en lååång dag. Resan gick bra (tacka vet jag film och spel på OnDemand-skärmarna). Det enda som var lite jolligt var när vi skulle förbi tullen in i USA, de ville inte släppa in oss först men efter ungefär 20 minuter så gav dom med sig. Eftermiddagen har tillbringats med Brian eftersom han har visat oss runt lite grann. Båda två har nog nu börjat insett hur lång tid 5 veckor egentligen är, som vanligt så är ju vi lite efter, och undrar nu vad vi ska göra alla dessa dagar. Nu ska vi sova :p Klockan är ju halv 9 på kvällen här ;) (Dock säger dygnsrytmen att den är halv 3)

/Josef och Martin 


Kommentarer
Postat av: Leif

haha, vi hade problem i tullen också, killen trodde inte att 250 dollar skulle räcka i 4 veckor, sorry för ödlan btw, måste komma ihåg sånna viktiga grejjer

2009-09-28 @ 01:04:40
Postat av: Magda

Galet att du ska vara borta i 5 veckor Josef. Trots att vi inte skulle ses i vanliga fall saknar jag dig mer när du är såå långt borta :P Ni får skriva massor med kul grejer här för jag kommer att följa er som en igel. Glöm inte vykortet :) PUSS!

2009-10-01 @ 10:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0